Arqzyme | Disseny Arquitectònic
68
page-template-default,page,page-id-68,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

/DISSENY ARQUITECTÒNIC

/DISSENY ARQUITECTÒNIC

Filosofia de l’arquitectura Arqzyme

Arqzyme vol transmetre una nova manera de construir i entendre “l’habitar” amb una nova proposta d’interactuació entre l’home i la matèria que el rodeja.

 

El lligam de l’arquitectura amb la terra ens invita a contemplar la natura com a Font on poder trobar materials, formes i conceptes amb els quals podem construir un llenguatge arquitectònic que doni resposta a l’home. L’elecció de lloc, ja que és clau a l’hora d’escollir aquest llenguatge i la seva relació amb l’entorn.

 

La filosofia conceptual Arqzyme contempla conceptes espaials que miren de potenciar la calidesa i intimitat dels espais, intentant donar una ànima al fet construït volent recuperar els valors artesanals dels detalls, i una resposta al lloc i a l’entorn on es construeix.

 

Aquesta filosofia conceptual es concreta mitjançant un llenguatge arquitectònic que vol recuperar el sentit de materialitat, utilitzant materials naturals que permetin un contacte més intens amb les seves superfícies, les quals mostrin la seva edat amb el seu desgast gradual donant un sentit d’autenticitat.

 

Els diferents elements d’aquest llenguatge arquitectònic ens dóna joc a poder respondre de manera diferent a cada projecte: elements com el Forat treballat com una determinada manera d’entendre la relació interior-exterior, l’Estructura com a definidora dels espais amb el seu ordre, el Mur amb la seva presencia a l’hora de definir els límits dels espais amb les múltiples formes i textures donant a aquesta flexibilitat, moviment o estaticitat.

 

La coexistència entre els materials nobles donen expressió a aquest llenguatge arquitectònic Arqzyme. La fusta, la pedra, el bioformigó, l’acer,el vimet,el suro,els morters naturals i biològics, les pintures orgàniques, el guix natural sense aglomerants químics, els aïllaments naturals que no desprenen compostos orgànics volàtils: COV i CO2, el morter de cànem…….entre molts altres, ens porten a donar als espais interiors i a les volumetries exteriors un determinat caràcter.